O kompaniji

 

About Bodyland

Portative Trade DOO je kompanija koja se bavi uvozom i prodajom proizvoda na tržištu Srbije. Osnovana je 2020. godine i nalazi se u Beogradu, u Čukarici, na adresi Ratka Mitrovića 152. PIB (Poreski identifikacioni broj) kompanije je 11223662, a MB (Matični broj) 21632481.

Mi smo zvanični uvoznik brendova kao što su Naipo, Enchen, Jeeback, Bodyland, OVICX i Mocoll. Naš cilj je da pružimo pristupačne, funkcionalne i pouzdane proizvode koji koriste moderne tehnologije i pomažu u vođenju zdravog života. Stalno se trudimo da obezbedimo zdravlje i dobrobit ljudi svih uzrasta i životnog stila.

Nudimo širok spektar proizvoda po pristupačnim cenama. Obezbeđujemo sigurnu način plaćanja i brzu dostavu na Vašu adresu, kako bismo učinili proces kupovine što jednostavnijim.

Uverite se u kvalitet i efikasnost naših proizvoda. Sve proizvode izrađuju od visoko kvalitetnih materijala i imaju garanciju kvaliteta. Kupujući naše proizvode na sajtu, možete biti sigurni da ste dobili proizvod koji će zadovoljiti Vaše potrebe i želje.

Za sva pitanja i informacije, slobodno nas kontaktirajte:

🏢: Ratka Mitrovića 152, Čukarica, Beograd
🕘: ponedeljak-petak, od 9 do 18 sati
☎️: 
063 397721 (konsultacije i prodaja)
☎️: 063 397767 (tehnička podrška i reklamacije)
✉️: sales@naipocare.rs

Naši proizvodi su predstavljeni u trgovinskim mrežama Gigatron i Tehnomedia, na marketplacu ananas.rs i bazzar.rs i u mnogim drugim prodavnicama na teritoriji Srbije. Radujemo se saradnji sa Vama.

☎️: 063 397776 (veleprodaja, saradnja)
✉️: corporate@naipocare.rs

Mi smo tu da Vam pomognemo i da Vas osiguramo da ćete se vratiti u naš online prodavnicu za još kupovina. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet!

Naša kompanija ima tri glavna sajta:

https://bodyland.rs/
https://naipocare.rs/
https://mocoll.rs/

Takođe, prisutni smo na popularnim društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/naipo.serbia
Instagram: https://www.instagram.com/bodylandserbia/
Youtube : https://www.youtube.com/@bodyland_rs

Na ovim platformama možete pratiti naše najnovije novosti, ponude, proizvode i događaje. Takođe, možete nas kontaktirati putem ove društvene mreže za bilo kakva pitanja ili komentare.