Uslovi korišćenja

Osnovni podaci o firmi

PORTATIVE TRADE DOO

Ratka Mitrovića 152, Beograd-Čukarica 11030

MB: 21632481, PIB: 112236624

Konsultacije i prodaja: 063 397721
Veleprodaja i saradnja: 063 397776
Tehnička podrška i reklamacije: 063 397767

Email: sales@naipocare.rs

Dobrodošli na web stranicu bodyland.rs. Molimo pročitajte pravila i uslove korišćenja u nastavku. Pristupom ili upotrebom naše internet stranice, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i da se slažete sa svim uslovima i pravilima korišćenja ovog sajta.

PORTATIVE TRADE DOO, kao autor/vlasnik/menadžer sajta naipocare.rs, u daljem tekstu , zadržava pravo izmene i dopune sadržaja ovog sajta, što uključuje i Izjavu o privatnosti ,Pravila i Uslove korišćenja, u bilo kom trenutku, bez prethodne najave. Stoga Vas molimo da redovno posećujete ovu stranicu, kako biste bili u toku sa izmenama Pravila i Uslova korišćenja koje ste prihvatili.

Politika u vezi sa vraćanjem robe i povraćajem novca za poručene proizvode
Proizvodi koji ne odgovaraju specifikacijama navedenim u ponudi / opisu proizvoda mogu se vratiti jedino Prodavcu, uz navedene informacije o prirodi i stepenu nepoklapanja sa specifikacijama. Troškove transporta snosi Korisnik / Kupac, osim ukoliko u opisu ponude nije navedeno drugačije.Naipocare.rs neće ni u kom slučaju snositi troškove transporta proizvoda kupljenih na sajtu.

Autorska prava:

PORTATIVE TRADE DOO je autor sajta i poseduje sva zagarantovana prava u tom svojstvu, u skladu sa domaćim i međunarodnim zakonima. Ukoliko nije drugačije naznačeno, svi materijali, uključujući ilustracije, slike, dizajn, ikonice, fotografije, audio/video klipove  su vlasništvo PORTATIVE TRADE DOO

Sadržaj Sajta (tekstovi, opisi proizvoda i usluga, tehničke karakteristike, slike, simboli) su u vlasništvu PORTATIVE TRADE DOO i proizvođača ili distributera ponuđenih proizvoda i usluga, pa Naipocare.rs ne preuzima odgovornost za sadržaj opisa proizvoda objavljenog na sajtu.

Ako preuzimate softver sa ovog sajta, uključujući i dokumenta i slike koje taj softver sadrži ili ih je generisao, kao i prateće podatke (u daljem tekstu Softver), smatrajte da je licenciran od strane PORTATIVE TRADE DOO  (u daljem tekstu Autor). Autor ima puno pravo na Softver i sva prava intelektualnog vlasništva koja iz toga proizlaze. Ne smete prodavati, distribuirati, reprodukovati ili dekompilirati Softver. Svi zaštitni znakovi i logotipi su u vlasništvu Autora ili nosioca dozvole i nemate dozvolu da ih kopirate, ili koristite na bilo koji način.

Naipo je registrovani žig u vlasništvu PORTATIVE TRADE DOO Internet domen naipocare.rs je u vlasništvu PORTATIVE TRADE DOO.Upotreba Naipo žiga ili domena, otvoreno ili skriveno (kao što su, ali ne isključivo, meta tagovi i druge tehnike indeksiranja, pretraživanja weba), bez prethodne pismene saglasnosti  PORTATIVE TRADE DOO je zabranjeno i kažnjivo zakonom.

Linkovi ka drugim sajtovima:

Autor ne preuzima odgovornost za sadržaj sajtova van svoje mreže. Kada pristupite sajtu koji ne pripada Naipocare.rs mreži, imajte u vidu da je to nezavisan sajt i da Autor nema kontrolu nad njegovim sadžajem. Link ka sajtu van mreže sajtova.

Autora ne podrazumeva da Autor prihvata odgovornost za sadržaj tog sajta. Odgovornost za tačnost informacija u potpunosti pripada pružaocu ponuđenih usluga i proizvoda.

Prava i obaveze:

PORTATIVE TRADE DOO, preko sajta naipocare.rs prodaje robu na teritoriji Republike Srbije isključivo korisnicima sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

Objavljivanje informacija o robi na veb sajtu ne predstavlja ponudu sajta naipocare.rs za zaključenje ugovora o kupovini već samo poziv korisniku da učini ponudu pod objavljenim uslovima klikom na dugme ‘’Kupi’’. Ukoliko sajt naipocare.rs prihvati ovakvu ponudu korisnika nastaje ugovorni odnos i korisnik preuzima ugovornu obavezu da plati izabranu robu. Prodaja može biti ograničena na maksimalni broj korisnika zainteresovanih za određenu robu.

Korisnik robu plaća putem poštanskih uplatnica, interneta ili na drugi elektronski način ponuđen na sajtu i oslobađa sajt naipocare.rs i privredno društvo PORTATIVE TRADE DOO od odgovornosti za štetu prouzrokovanu korisniku u vezi sa ovakvim načinima plaćanja za koju PORTATIVE TRADE DOO nije odgovorna.

Zabranjena je trgovina, kopiranje ili falsifikovanje Vaučera:

Korisnik je saglasan da od sajta naipocare.rs prima komercijalne poruke u vezi prodaje robe/usluga putem veb sajta uz pravo da u svakom trenutku povuče saglasnost tako što će obavestiti sajt naipocare.rs pismenim putem.

Sajt naipocare.rs zadržava pravo da ponudi specijalnu ponudu po posebnim uslovima u okviru redovne ponude.

Jednostrani raskid:

U slučaju jednostranog raskida možete nas kontaktirati putem e-maila sales@naipocare.rs ili telefonom na 063 397767.

Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe. Kupac gubi pravo na jednostrani raskid ako uz izrazitu saglasnost potrošača, ukoliko roba bude oštećena.

Reklamacije:

U slučaju jednostranog raskida možete nas kontaktirati putem e-maila sales@naipocare.rs ili telefonom na 063 397767. 

Izjava o PDV-u

PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Isporuka

Trošak dostave robe sa cenom iznad 5 000 hiljada dinara je besplatan. Za porudžbine ispod 5 000 dostava se naplaćuje 300 RSD.

Dostavu pošiljaka vrši kurirska služba City Express. Očekivani rok isporuke je 3-5 radnih dana. U slučaju konsolidacije više pošiljaka u jednu, očekivani rok isporuke je 5-7 radnih dana. Ukoliko narudžbinu plaćate e-banking-om ili uplatnicom ovaj rok se računa od trenutka kada «Portative trade doo» evidentira Vašu uplatu. Ukoliko plaćate pouzećem ili platnom karticom rok za isporuku se računa od trenutka kreiranja narudžbine. Na dan kada kurir preuzme Vašu pošiljku, dobićete e-mail obaveštenje da je pošiljka preuzeta. Isporuka se vrši svakog radnog dana između 8-17h. Na dan isporuke ćete dobiti poziv  obaveštenje kako biste znali kada da očekujete isporuku. 

Informacije za posetioce sajta:

Usluge naipocare.rs namenjene su isključivo fizičkim licima. Web sajt mogu koristiti fizička lica starosti 18 godina i preko. Lica starosti između 16 i 18 godina mogu koristiti sajt jedino uz saglasnost roditelja ili staratelja koji se moraju složiti sa važećim pravilima i uslovima korišćenja sajta. Lica mlađa od 16 godina ne mogu koristiti sajt.

Kao korisnik potvrđujete da razumete i prihvatate sledeće odgovornosti:

  • Da ćete dostaviti istinite, tačne i potpune informacije o sebi, u skladu sa zahtevima formulara za registraciju;
  • Da ćete blagovremeno vršiti izmene podataka kako bi bili istiniti, tačni i kompletni.

Takođe se obavezujete da nećete činiti sledeće:

Postavljati materijal koji sadrži viruse i druge programe namenjene oštećenju ili uništenju ovog sajta ili baze podataka; 

Objavljivati materijal zaštićen autorskim pravima, ukoliko niste autor istog ili nemate pravo na njegovo korišćenje; 

Postavljati nepristojni, preteći ili zlonamerni materijal na štetu drugog korisnika, osobe ili pravnog lica, materijale ili informacije zabranjene zakonom; 

Postavljati slike ili izjave koje nisu u skladu sa zakonom.

Popunjavanjem formulara za registraciju iz kog će autor preuzeti vaše podatke u svrhu učešća u različitim aktivnostima (informisanje, promocija, reklama, zabava), podrazumeva se da pristajete na sledeće:

Da će ove podatke prikupiti, uskladištiti i obraditi PORTATIVE TRADE DOO;
Da će se podaci koristiti neograničen period vremena i za naknadne kontakte;
Da primate od PORTATIVE TRADE DOO različite materijale, informacije, predloge i pozivnice za učešće u različitim aktivnostima, o različitim proizvodima i/ili uzorcima proizvoda, putem email obaveštenja sa servisnim informacijama. Svaka email poruka sa ovakvim sadržajem, sadrži i uputstvo za odjavu.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji:

„Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu”.

Komunikacija:

Korisnici sajta mogu uredništvu dostavljati pitanja, komentare, beleške, predloge i ideje u vezi sa sadržajem sajta, sve dok nisu nezakonite, opscene, klevetničke, preteće i ne ugrožavaju privatnost i autorska prava PORTATIVE TRADE DOO ili treće strane, ako ne sadrže viruse, nisu deo političke/predizborne kampanje, lančana pisma, masovna pošta ili neki drugi vid neželjene pošte / Spam-a. Ne smete koristiti lažnu email adresu ili predstavljati drugu osobu ili entitet. PORTATIVE TRADE DOO zadržava pravo, ali ne i obavezu, da ukloni ili izmeni takve informacije.

Izmene pravila i uslova korišćenja:

Ukoliko budemo smatrali da je potrebno izmeniti pravila i uslove korišćenja, objavićemo te promene na ovoj strani. Ukoliko imate pitanja u vezi sa istima, molimo Vas da se obratite našoj kancelariji: PORTATIVE TRADE DOO, BEOGRAD-ČUKARICA Ratka Mitrovića 152,lokal 2, PIB: 112236624 , MB: 21632481.

Pravna pitanja:

Uslovi korišćenja podležu propisima Republike Srbije. U slučaju spora, strane u sporu će prvo pokušati da reše spor mirnim putem, u roku od 30 dana od registrovanja spora u PORTATIVE TRADE DOO. U slučaju da spor ne bude rešen u naznačenom roku, za njegovo rešavanje biće nadležan sud u Beogradu.

Izjava o konverziji:

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs (možete staviti npr. srednji kurs Narodne Banke Srbije).   Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.”

Politika privatnosti:

PORTATIVE TRADE DOO je posvećen zaštiti svih informacija koje sakuplja i čuva o Vama. Korisnici našeg sajta prihvataju da se podaci o njima koriste u skladu sa ovom Politikom privatnosti. PORTATIVE TRADE DOO sakuplja minimalnu količinu informacija o Vama u svrhu pružanja kvalitetne usluge. Politika privatnosti ukazuje na sve procese koji mogu rezultirati sakupljanjem podataka o Vama. Vaša poseta našem sajtu daje nam pravo za prikupljanje pomenutih informacija.

PORTATIVE TRADE DOO može sakupljati sve informacije koje nam šaljete zavisno od tipa formulara koje popunjavate uključujući ime, adresu, broj telefona, faksa, e-mail adresu, kao i ostale podatke koje možete ostaviti na sajtu. Ostale informacije koje mogu biti zahtevane u skladu sa promenama koje su naznačene na sajtu.

PORTATIVE TRADE DOO koristi sakupljene informacije prvenstvano u svrhu obrade zahteva korisnika i posetioca sajta. Sve standardne mere predostrožnosti se preduzimaju kako bi se sprečio neovlašćen pristup ovim podacima. Od korisnika se može zahtevati naknadna provera identiteta kako bi informacije o nalozima bile potpune. PORTATIVE TRADE DOO će povremeno slati newsletter na primarni kontakt e-mail, a korisnici imaju mogućnosti da se ispišu sa ove mailing liste.

PORTATIVE TRADE DOO ne razmenjuje ni jednu informaciju o korisnicima sa trećim licima.

PORTATIVE TRADE DOO može koristiti informacije u cilju održavanja kontakta sa korisnicima i obaveštavanja o razvoju našeg biznisa. I ovom slučaju korisnici imaju mogućnost da se ispišu sa mailing liste. Ukoliko u nekom trenutku u budućnosti budemo primorani da otkrijemo sakupljene informacije trećoj strani (npr. državnim organima), o tome će korisnik biti obavešten i dati svoju saglasnost. PORTATIVE TRADE DOO može povremeno objaviti informacije opšteg tipa trećim licima – na primer, broj posetilaca sajta koji su popunili neku online prijavu, ali pritom nikada neće uključiti informacije pomoću kojih bi se mogli identifikovati pojedinci, osobe koje su popunile pomenutu formu.

PORTATIVE TRADE DOO nije odgovoran za sadržaj informacija objavljenih od strane korisnika putem chat-a ili opcije “pitaj kupca”. PORTATIVE TRADE DOO nije u obavezi da prati razgovore korisnika na chatu i samim tim se ne smatra odgovornim za bilo koja saopštenja, bez obzira da li proizilaze ili ne iz zakona o autorskim pravima, kleveti, privatnosti ili drugog.

PORTATIVE TRADE DOO garantuje da striktno primenjuje sve standardne bezbednosne mere štiteći lične podatke sakupljene od svojih korisnika. Ovo uključuje ali nije ograničeno sa: pristupom ličnim podacima sa lozinkom, ograničenim pristupom osetljivim podacima, enkriptovanim transfer osetljivih podataka poslatih od strane korisnika na PORTATIVE TRADE DOO formama za prijavu, naručivanje itd. Ipak, mogu postojati propusti vezani za bezbednost koji nisu pod kontrolom PORTATIVE TRADE DOO. Odlukom da kompaniji Portative Trade DOO obezbedi lične informacije korisnik razume i slaže se sa činjenicom da bezbednost, integritet i privatnost njegovih podataka ne može biti 100% garantovana. PORTATIVE TRADE DOO zadržava pravo da bilo kada izmeni ovu Politiku privatnosti. Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na sajtu naipocare.rs. Korisnik se obavezuje da povremeno pročita ovu politiku privatnosti kako bi bio upoznat sa eventualnim izmenama iste. Ukoliko korisnik nastavi da koristi sajt i usluge PORTATIVE TRADE DOO nakon bilo koje nove verzije politike privatnosti, podrazumeva se da je istu prihvatio kao važeću.

Za sva pitanja, zahteve ili pritužbe u vezi sa primenom ove politike ili za ostvarivanje Vaših prava vezanih za zaštitu ličnih podataka možete se obratiti kontakt osobi za zaštitu ličnih podataka: e-mail sales@naipocare.rs, adresa: PORTATIVE TRADE DOO, BEOGRAD-ČUKARICA Ratka Mitrovića 152,lokal 2,sa napomenom “Kontakt osobe za zaštitu ličnih podataka”

Politika kolačića:

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo pregledanja sadržaja na sajtu i kako bi ova stranica funkcionisala ispravno, moramo vršiti konstantna unapređivanja. Zato ova stranica mora poslati Vašem računaru malu količinu informacija (tzv. kolačići ili cookies). U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo u obavezi da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje ćete biti u mogućnosti pregledanja sadržaja, ali Vam određene mogućnosti neće biti dostupne.

Šta su kolačići?

Kolačići su informacije koje web stranica koju posećujete šalje vašem računaru u svrhu poboljšavanja Vašeg korisničkog iskustva i potreba. Kolačići čuvaju informacije koje ste Vi podesili za Vašu pretragu kao što su jezik, adresa, e-mail, ili podaci o ličnosti, i pamte ih svaki put kada se ponovo vratite na istu stranicu. Ovim informacijama ili bilo kojim drugim datotekama iz vašeg računara ni jedan sajt ne može da pristupi ukoliko Vi to ne omogućite na Vašem računaru. Pomenute informacije koje web stranica šalje Vašem računaru Vama nije vidljiva, a takođe možete i da promenite postavke internet pretraživača da sami birate da li želite da čuvate kolačiće ili da ih odbijete.

Kako se brišu kolačići:

Sve postavke kolačića i informacije o istim možete pronaći u podešavanjima Vašeg internet pretraživača ili klikom na “Pomoć”.

Korist koju Vi imate ukoliko pristanete na kolačiće?

  • Vaš uređaj pamti sve informacije koje ste uneli, tako da sledeći put kad se budete vratili na sajt nećete morati da ih ponovo unosite
  • Prilagođava sadržaj vašim preferencijama, i dobijate informacije u skladu sa Vašim profilom
  • Dobićete promocije i specijalne akcije koje odgovaraju Vašim navikama kupovine.

Zastita privatnosti korisnika:

U ime Portative Trade obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših
kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalititne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Portative Trade odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti”.

Povraćaj sredstava:

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Portative Trade je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.