Xiaomi i Enchen

Teško je zamisliti da može da postoji još jedan svetski brend koji je dobio toliko značajnih priznanja kao Xiaomi. Kineska kompanija je postala sinonim za proizvode sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Xiaomi proizvode je lako prepoznati – minimalistički dizajn i atraktivne cene postali su njihov zaštitni znak.

Postigavši veliki uspeh u svom poslovanju, kompanija Xiaomi 2015 godine pokrenula je platformu zahvaljujući kojoj su mala i start-up preduzeća uspela da steknu proizvodnu snagu i plasiraju inovativne proizvode na svetsko tržište. Kompanija Xiaomi je tim preduzećima obezbedila promociju, distribuciju i nesmetano snabdevanje sirovinama, što je rezultiralo pojavom velikog broja različitih brendova proisteklih iz Xiaomi porodice. Iako se na njihovim proizvodima ne nalazi prepoznatljiv MI logo, u svakom od njih se može prepoznati kvalitet i dizajn Xiaomi brenda.

Ko je ENCHEN

Enchen je vodeći kineski proizvođač elektronike koji se aktivno razvija i dobija na popularnosti širom sveta. Najveći podsticaj razvoju kompanije dala je saradnja sa kompanijom Xiaomi. Većina Enchen proizvoda se prodaje u Xiaomi ekosistemu I to ne samo pod brendom Enchen, već i pod Xiaomi, pošto kompanije zajedno razvijaju proizvode sa Xiaomi visokim standardima dizajna i kvaliteta za svet.

Enchen je nezavisna brend personalne nege koja se obavezuje da pruža najbolje uređivanje, stiliziranje, čišćenje i proizvode za relaksaciju našim kupcima. Svaki od naših proizvoda je dizajniran, pažljivo sastavljen ručno i temeljito testiran sa željom za modom i funkcionalnosti.

Učinite Enchen neizostavnim delom svog doma i unapredite svoj životni stil

U 2021. širom sveta je prodato više od 50 miliona ENCHEN by Xiaomi Boost trimera, koji je postao jedan od najpopularnijih proizvoda u Xiaomi ekosistemu. VIŠE JE OD 50 MILIONA VLASNIKA TRIMERA BOOST MODELA,KOJI POSEDUJE VIŠE OD 5.500 RECENZIJA SA 5 ZVEZDICA  NA NAJPOPULARNIJOJ I NAJVEĆOJ PRODAVNICI U RUSIJI OZON